Når verden blir fattigere…..

Tidligt læste jeg på facebook, (jeps de er ofte hurtigere end nyhedsmedierne) at en af de store mænd er død, 56 år gammel af kræft. Steve Jobs, en af mændene bag Appel og min elskede Iphone (bla). Tænker at verden er blevet en smule fattigere, og at det bare er alt for tidligt. Og tænker at Appel lige nåede at annoncere den nye iphone4. Måske han fik det med, måske ikke. Kommer i alt fald til at tænke at denne uretfærdige sygdom ikke vælger mellem rig og fattig, god eller ond (måske meget godt med det første), og at uanset hvor mægtig, rig og god man end er kan denne sygdom tage alt fra en, måske det sætter tingene lidt i perspektiv i forhold til det vigtige i livet (ikke dermed sagt at Steve ikke har valgt det der var vigtig for ham, men mere en reminder om at huske at værdsætte det man har og nyde dagen som den er)