Pompdelux shopping

Jeg har været med læææænge, altså hos Pompdelux og deres kollektioner. Altså med som i at jeg har shoppet når de sendte det på gaden 🙂 I går var jeg igen til en homeshopping aften og der kom da også lidt med hjem til Prinsessen 🙂 jeg er glad for deres tøj og konceptet med at farverne passer sammen, så man kan mixe på kryds og  tværs. Ærligt så manglede hun ikke, men hun passer satdig tøj fra sidste efterår, så må altså gerne købe bare lidt nyt, for jeg går jo altså heller ikke kun i det samme tøj bare fordi det stadig passer.

Her er hvad der kommer med posten i løbet af en uges tid… kunne godt havde handlet mere, men tænker at jeg kan købe lidt når de får det på udsalg.

To tunikaer, to langærmede t-shirts i rib, to par stømpebukser, strut nederdel, som jeg ved vil bringe lykke.

 

Idag har jeg en dag uden planer… altså jo jeg skal på job fra 9-14 men ellers har jeg faktisk fri, det er ikke noget der er sket så meget de sidste par uger. Syntes godt nok der er meget der skal nås. Men jeg når det og lige om hjørnet er der en efterårsferie. Torsdag er kort dag, som i virkelig kort, med kun 2 timer og så en hulens masse oprydning og rengøring hjemme (men det er ok) torsdag aften kommer Mormor og Christian til mad, og så smutter vi til forældremøde i børnehaven. Fredag er planlægningsdag for 1 klasseteamet herhjemme, fedt at vi har fået en dag til at snakke sammen, altså en hel dag uden undervisning og væk fra skolen. nu kalder de dersens madpakker, for de smør jo ikke sig selv og ud af døren skal jeg jo også på et tidspunkt.

God dag derude i bloglandet, og måske i den virkelige verden!