Bonbonland og weekendsnydning

Vi havde ingen planer i weekenden, som i virkelig ingen planer 🙂 og det er vi jo altså måske ikke så gode til, så lynhurtigt besluttede vi at lørdagen skulle bruges i Bonbonland, en stor tak til min mor som havde sørget for 2 fribiletter til os da hende og Sofia var der i foråret.

Sofia mødte en børnehaveveninde. Thea, dernede og de to tøser fik rigtig prøve hundeprutten og dragen.

Jeg kan bestemt anbefale at vente med div forlystelsesparker og sommerlande til her i sensommeren/efteråret. Der var stort set ingen mennesker og vejret var perfekt. Vi sluttede dagen med at køre til Vemmetofte camping hvor Farfar og Charlotte var taget ned for weekende, vi nød et par timer i godt selskab og dejlig mad inden vi sluttede af med en is og så vendte vi næsen mod Herfølge igen.

Den kommende uge er fyldt med både arbejde og sjov, men i det hele taget bare meget af det hele. Så meget at det næsten er for meget, men det går med lidt hjælp fra mormor og en weekend og snarlig ferie i sigte 🙂

 

Der ud over er det jo (heldigvis) besluttet at de to første klasser vi har med i alt 59 elever skal blive til 3 klasser her om 1½ uge, jeg er spændt og lettet. 30 børn i en klasse er altså bare for mange.

Aftenen byder på Chailatte og Camilla Läckberg.