En krea-formiddag, fødselsdage og at gøre noget for sidste gang

 

Ja lidt af en overdkrift men den dækker over de sidste par dage herhjemme 🙂

Igår var vi til ikke mindre end 3 fødselsdage… 2 af dem dog holdt sammen i Faxe 🙂 Men vi startede med Maia’s kl 14.30, hold da op 5 år, og så gik det ligesom op for mig at om 2 måneder er det Sofias tur, 5 år altsåm noget må da været gået galt i den tidsregning, for er hun ikke lige blevet født….

Nå men altså Maia skulle jo have en gave så jeg trak symaskine og masser af stof frem og fik fremtryllet en fiiiin nederdel, og så fik sofia også lige en ny. Der blev og syet flagranker til både Maia og Elias (længe lovet projekt) samt et fint lille hårspænde til Maia. Gaverne bragte glæde og det er jo skønt. Desværre kunne vi ikke blive så længe da vi også have lovet os selv væk til fødselsdag i Faxe for Charlotte og Gitte. Dejlig aften med alt for meget mad, nøj jeg var sulten. Og vi sluttede med en himmel fuld af stjerneskud, Sofia fik endda set et par stykker.

Det er ikke så tid at man på forhånd ved at “nu gør jeg noget for sidste gang”, ofte kommer tanken først bagefter at det skal jeg ikke prøve mere eller det kommer jeg ikke til at opleve mere osv. Men i torsdags gik jeg til det aller sidste forældre-møde i Troldehøjen, altså det sidse fordi jeg nu har en pige der om ½ år skal starte i SFO og så i skole. Et sidste forældremøde hvor vi hørte om dagligdagen i børnehaven og hvad de lige i hendes familiegruppe laver, SHIT hvor er jeg glad for den børnehave, deres måde at være på, deres måde at være sammen med MIN datter på og bare i det hele taget DEM. SÅ kompetente og naturlige. Jeg elsker det og endnu vigtigere Sofia elsker det og dem. Måske er jeg bare overhoved ikke parat til at lære nye voksne at kende, at hun skal starte et nyt sted hvor der bare overhoved ikke kan være de samme voksne… Men Sofia er klar, eller hun er ved at blive klar og hun glæder sig, så skal moaren vist også bare se at blive det 🙂 men jeg takker for 2 fantastiske år hos først Mumitroldene, så fjolletroldene, en sommerferie som Bjergtrold og nu er hun simpelthen skovtrold 🙂 alt i alt min helt egen lille trold.

Idag kalder Bonbonland på os… Claus tar med og vi glæder os

 

Den nederdel Sofia er altså ikke den jeg har syet, men det nye tøj fra pompdelux 🙂