Den der hverdag

Den kalder på mig, endnu ganske stille og knap så insisterende, men jeg kan høre den….. Og nu var jeg lige blevet så god til det der ferie! Jeg venter lige er par dagen inden jeg lytter rigtig efter, og imens gør jeg mig lidt klar til mødet med hverdagen. Der er jo lige et par lokaler som skal være klar, lidt pynt, navnelabels der skal udskrives og placeres og så lidt hygge. Imorgen er der møde på programmet, et af mange men trods alt med frokost bagefter:)

Idag har Sofia haft lykke med hjemme og lege, jeg så dem stort set ikke. Skønne tøser.

I mandags var det 17 år siden at jeg på min 1 skoledag blev store søster, til verdens bedste lillebror:) nu er han knap så lille og på vej i 10 klasse og videre ud i livet, faktisk en lille smule underligt med alle de år der er gået. Endnu et stort tillykke og tak for dejlig frokost.

20110810-111223.jpg