Ringsted Festival 2011

Derhar været stille på bloggen over weekenden… dette skyldes at jeg har opholdt mig i Ringsted, nærmere bestemt Ringsted Festivallen. Den er på ingen måde så stor som Roskilde, 12000 gæster er der plads til, 3 dage med lækekr musik og hygge. Jeg har været der nede og arbejde for presse centret, nærmere bestemt “Festival tv”, mit job har primært været at lave kaffe, sørger for drikkevarer og holde orden samt sørge for at folk havde hvad de skulle bruge, og ellers bare gået rundt og hjulpet hvor der var behov.

Selve pressen var der en anden der var hyret til at klare, men vi var 10 personer der samlet kom fra Køge (Nils, Sisse, Mikael, 2 x Jesper, Martin, Claus og lidt flere), Deres/vores opgave har været foto, tv og interwievs med artisterne, det har været super at være der og sjovt at være “bag scenen” og hjælpe til at alt kan køre. Jeg har mødt Kato, hilst på Xander, set Aqua på scenen (som i at jeg selv stod i isiden af scenen), kørt et australsk band i føtex efter harddiske osv. Jeg er træt og flad nu, men med MEGA plus på oplevelsens kontoen går det nok 🙂 Mikael har lavet storskærms produktion sammen med Jesper til koncerterne på den store scene, og de må have gjort det godt, for Nik&Jay’s lyd/lys mand ville gerne have optagelsen så de selv kunne se deres eget show, måske kalder Ringsted igen næste år. Jeg håber det 🙂 og er bestemt tilfreds med min festival debut

Interwiev med Aqua efter en fantastisk koncert

Hej Matematik

Og nej jeg skulle ikke optræde, men vi fik “artist” armbånd for at kunne komme alle steder 🙂

Interwiev med Xander

Super fed koncert med Turbo weekend

Nik & Jay lukkede den store af scenerene Lørdag 🙂