Efterår?

Jeg har ingen anelse om hvor sommeren er blevet af, eller om den overhoved har været her forbi… men shit altså der er dømt efterår i Herfølge pt. Jeg har tændt op i brændeovnen, og kigget på regnen… der er nok af den og den fortsætter som blev den betalt for det…. Jeg kan jo rent faktisk godt lide det der efterår… men sgu ikke når det indfinder sig allerede mens vi stadig har sommer i følge kalenderen. Men i anledning af det her vejr har Sofia og jeg shoppet lidt hos H&M.

Nederdelen i midten er dog ikke bestilt endnu, da den pt er udsolgt i str 110, men de har dem ofte på igen om morgenen, da det er der de lægger det tøj som kommer retur eller nye partier ind, så håber den kommer i kurven imorgen tidlig… d 22 står den på pompdelux homeparty ved en venindes veninde, har endnu ikke set kataloget da det først kommer online om 20 dage mener jeg det er, så glæder mig til at se hvad de har til efteråret, Sofia kunne i alt fald godt bruge noget basis t-shirts, leggins og måske nogle kjoler med ærmer, da det meste af det som er i skabet (tror alt undtagen 2-3 stykker) er mes stropper, og selv om de kan bruges med bluser under, foretrækker jeg noget mer ærmer her til vinter, og så er farverne heller ikke så vinter-agtige 🙂 (og nogle tænekr at det jo bare er en undskyldning for at shoppe… og måske er der en snert af sandhed i det også).

Men det er ikke kun Sofia der får nyt i skabet 🙂 moaren har for en gang skyld også shoppet lidt… men har også tilmeldt mig en facebookgruppe der hedder shoppestop 1/9-1/12 mit primære mål med det er dog måske at få sparet penge nok sammen til min længe ønskede Mulberrytaske 🙂