Camping på “De Hvide Svaner”

I Kristihimmelfarts ferien var Sofia med Farfar og Charlotte på camping, og hun nød det som altid. I fredags efter job kørte vi alle 3 derned til dem. For at nyde weekenden og slappe af. Vi har jo tidligere været afsted på campingferie med telt (inden vi fik Sofia) så tænkte at vi kunne prøve det af for en enkelt nat igen. Vi har telt, men alt andet er ligesom ikke os i hænde mere, mest fordi noget var lånt og andet (luftmadrasser) gået i stykker. Men altså ved 17.30 tiden trillede vi ind på pladsen og fik slået telt op. Det var større end jeg huskede og ærligt så kunne jeg godt forestille mig at vi 3 kunne holde ferie i det igen. Altså i godt vejr ikk!. Sofia sov i Campingvognen hos farfar og Charlotte. Men alt i alt har vi hygget os rigtig meget. Natten var lidt så som så. idet der var hul i den luftmadras vi lånte så 2-3 timer efter vi gik i seng måtte Mikael pumpe den op igen, og så holdt den luft 2-3 timer igen. men lidt fik vi da sovet.

Vi tog bare en enkelt nat, da vi idag skal til Astas barnedåb, så ved 17 tiden igår ankom vi vel hjemme igen. Sofia var godt træt og lidt pjevs men fik hendes puttet ved 19 tiden og allerede inden 21 fulgte jeg selv efter, man blir jo træt af alt den friske luft 🙂

Lige nu er det det stille morgen, Sofia ser “landet for længe siden”, har leget lidt med togbanen, jeg drikker kaffe, Mikael sover lidt endnu, og vaskemaskinen snurrer derud af 🙂