Dagens postkort

Weeee Jeg har fundet endnu en sjov ting i Picasa, som er det program jeg redigere mine billeder med på computeren.

Var igår til lægen (AKA farmor Susanne) for lige at få tjekket om det var børnesår den unge dame var ved at få på det ene baglår. Det var det IKKE, pyhh. Bagefter fik vi handlet lidt til idag, hvor hele min 6. kl. skulle komme til frokost og hygge. Vi sluttede med en tur i IRMA,som virkelig er en yndlings butik. Når jeg engang blir gammel og rig vil jeg kun handle der, men indtil da nøjdes jeg med de få ting som jeg virkelig holder af og som er til at betale når jeg nu handler alt andet i NETTO 🙂

Efter en hyggelig dag med 6.A. var både Sofia og jeg godt trætte så det blev til lur på sofaen og bagefter madder med smør og ost til den unge dame.

Og lige om lidt er det på med tøjet, frem med cykeltraileren og pakke Sofia i dyne og lydbog og så afsted på de 7 daglige kilometer 🙂 Det er fortsat i rask gang, måske jeg snart skal se om knæet igen kan holde til løb (og det der atsma jeg sloges med i efteråret ikke viser sig), for nøj jeg savner det der løb, især nu hvor alle kvindeløbene er i fuld gang, og tanken om en løbetur i de Londonske og Parisiske parker er da også tiltrækkende 🙂