Asta Basta Bum :)

Verdens dejligste Asta er idag blevet døbt efter alle kunstens regler. Og faktisk til og med en inspirerende gudstjeneste. Pinse søndag er jo højmesse og derved en relativ lang gudstjeneste. Men i Ølby kirke var der inviteret gæster fra flere folkeslag så en del af sangene foregik på Twi (sprog fra Ghana), hvor en mand fra Ghana sang for og lærte os andre det. Desuden blev der læste op på 7-8 forskellige sprog, jeg syntes det var både spændende og inspirerende at bruge kirken til at skabe en forståelse for både vores forskellighed, men især for vores fælles  historie og baggrunde, samt det at vi kan være fælles om noget.  Bagefter var der inviteret til Iransk forkost i kirken, vi valgte dog at køre med Asta til brunch på “Over Broen” nede i Køge. Og hvilken dejlig dag det er blevet. Masser af leg og snak udendørs, alt for meget mad og især rigtig godt selskab. Sofia og Maia fik i den grad hygget

Jeg har været ude på de dagelige 7 km’s gå tur. Dog har jeg fået lidt løb i benene igen. Fredag blev det nemlig til 2 km gang og så begyndte jeg at blive sulten efter grillmaden hjemme på campingpladsen, så løb de sidste 3km hjem. Det gik fint og kan mærke at jeg er klar til løberiet igen, dog glemte jeg at få strukket ud så har været en smule øm både igår og idag 🙂

NU vil jeg nyde resten af min søndag, Mikael er tage ud og tage billeder med Claus, og Sofia hører lydbog. Imorgen er det godt nok mandag, men også 2 Pinsedag 🙂 vi takker og bukker for endnu en fridag 🙂