Lidt mer shopping

Og hyggelig dag i godt selskab.
Jeg har igen shoppet og mest til Sofia (igen). Kl 12 mødtes jeg med Lene p strandgade ved Christianshavn. Målet var ejsikkelej lagersalg. God plads, ok menneske mængde og ret godt udvalg. Meget til de små, så Lene fik nogle fine dragter til Emma. Men også helt fint udvalg i str 110-116. Jeg endte med frotte kjole, kjole i blå bomuld, 2 sæt undertøj, ugle t-shirt, frotte hat, et par haremsbukser og en lille bluse til gave. I alt var der for 570,- jeg kunne sagens have købt mer men berherskede mig:) vel ude i småregnen igen kørte vi mod forum og CPH Moda outlet (troede vi) for det var i Bella centret… Meeeen vi satte da bilen afsted mod ama’r igen!
CPH moda er et stort outlet/lagersalg. Med både tøj til børn og voksne samt boligen. Vi startede med noget mad (hapsdog og sodavand) og så gik vi i krig, der var MANGE boder og stande noget lignede lidt et loppemarked mens andet var super indbydende, det var meget fint børnetøj men holdt mig tilbage! I alt kom jeg faktisk kun derfra med en ny voks fra D:fi og et pudebetræk fra ferm. Der var masser af fint tøj meeeen jeg prøver jo at sparer lidt sammen til sommerens storbys ture:)
Lene fik købt lidt mere og kl 16 var jeg igen at finde på Storkebanken hvor Sofia og maia havde gang i vild leg og hygge. Vi gik en tur og samlede skrald i vores officielle skralde-uge-pose. Imorgen vejer børnehaven alt skralden som vi hjemme og de i børnehaven har samlet sammeni naturen og bagefter er der forældrekaffe.
Efter en hurtig fyldningen af posen( der er godt nok meget skrald der bare blir smidt) var det aftensmadlavning. Så spisning og badning efterfulgt af putning. Jeg skulle lige lave noget til morgendagens timer, men er nu klar til at afslutte weekenden med sengetid i ordentlig tid:) imorgen venter hverdagen, nedtælling til påsken er så små begyndt…. Jeg glæder mig, til fridage, udevejr og forhåbentlig opstart af drivhus. Inden da skal vi vist lige havde ordnet haven færdig, der er et træ der skal skæres op, Lidt havemøbler der skal frem og lidt malearbejde.

20110403-220751.jpg