Nul huller

Jeg har været ved tandlægen her til morgen og havde “Nul huller” der er faktisk kun en gang jeg har fået et andet svar, og det er 13-14 år siden så jeg er ganske godt tilfreds. Efter tandrens og mellemrumsbilleder (det er åbenbart for at tjekke de skygger man kan have i mellemrummene i tænderne, somman tidligere tog for huller og borede ud) og 500 kr fattigere drog jeg mod jobbet. Regn og rusk var med på vejen, hvad sker der lige for det 🙁 troede da bestemt vi havde forår!

Arbejdsdagen er gået ret nemt, sådan er det jo med kun 3 timer 🙂 nice. Sofia har en legekammerat med hjemme så der blir leget på højt plan, dejligt. Aftenen byder på ren hygge med ny bog, Jeg har taget hul på aprilmåneds udfordring og har lånt Jane Austens Stolthed og fordom. Egentlig havde jeg besluttet mig for at læse “store forventninger” grundet at den er omtalt i “englens spil” som jeg lige er blevet færdig med. Men den var ikke kommet igår da jeg var forbi biblioteket så lånte den anden, men måske jeg kan nå dem begge 🙂