Outlet shopping

I formiddags smed vi Mikael af i Køge til arbejde og træning, og så kørte vi mod Ringsted og premiere outlet. Har været der før men nu havde de “wild days” og gæste outlet fra hollys som jeg er ret vil med til Sofia . Vi ankom lidt efter åbning og det var fint med tøj og kun få mennesker. Sofia var helt med på at finde tøj og hjalp gladelig sin mor med at holde alt det fine tøj:) det var mest undertøj og toppe til sommerbrug vi kiggede efter. Og så blev det også til en fin badedragt. Fik ikke brugt så meget, 170 for et sæt undertøj, en tank top, badedragt samt spænder og elastikker:)
Vi fik også ordnet den anden grund til vores udflugt, gave til Katrine, 2 Nike bluser til træning. Slap med170 kr. Kan bestemt anbefale en tur til Ringsted, de byder nemlig også på samsøe samsøe, Hugo boss, mango, la cruse, Noanoa og meget mere:)

Imorgen har jeg endnu et shoppe erinde. Ej sikke lej ( børnetøj igen) lagersalg i Kbh sammen med Lene ìg uden børn, vi har aftalt efterfølgende cafebesøg og det er da lige en søndag
man kan bruge:)