Canon love :)

Det er jo ingen hemmelighed at vi ofte får nyt elektronik her i huset, deribland ofte skifter kameraer 🙂 sådan er det! men altså vi har jo 2 kameraer, et lille kompakt fra Sony i en fiiin lilla farve. og så har vi et stort et med zoom und alles (det er ikke et spejlrefleks, da der ikke er spejle i men det er i princippet det samme) fra Lumix. Tidligere har vi haft 2 spejlrefleks fra canon i deres EOS serie… og siden vi solgte det sidste har jeg bare ikke været rigtig glad for det nye fra lumix, jeg kunne ikke finde ud af det og billederne blev konstant uskarpe, hvor jeg med caonon langt bedre kunne tage ok billeder der var skarpe… så jeg klagede min nød til min kære mand, da han nævnte at han måske ville kigge på noget nyt (igen igen), og han kom idag hjem med det nye canon EOS600D WE LOVE IT :), så nu har jeg faktisk lyst til at tage billeder igen.