Sommerferie

Er det jo langt fra endnu.

Men altså vi er så småt begyndt at planlægge det… vi havde jo ellers snakket “roadtrip” og bare pakke bilen og sætte kursen syd på uden egentlig mål… men altså vi er jo drømmere og planlæggere, så nu har vi faktisk planlagt en del alligevel. dog uden at bestille det store endnu. Men i grovetræk hedder det afgang onsdag, turen går først til Esbjerg hvor vi boarder en færge og sætter kurs mod England, her vil de første dage gå med rundtur til bla stonehenge og Oxford, herefter 4-5 dage i London (hotel ikke planlagt, så kom gerne med forslag, det må gerne ligge lidt fra centrum da vi jo skal køre selv, og kan tage metro/tog ind til centrum når vi skal det), efter London sætter vi kurs mod Normandiet og til slut Paris 🙂 det er steder vi længe har talt om at besøge, men virkede uoverskueligt for en ferie, men alligevel har vi fået det lagt så det kan lade sig gøre både tids og pengemæssigt. hjemturen til Danmark regner vi med at tage over to dage med stop et sted i Tyskland.

Jeg glæder mig allerede helt vildt meget, og har indført total shoppestop ud over klipning indtil vi skal afsted. Jeg har ikke noget jeg akut mangler inden vores tur plus at jeg gerne vil smide 6-7 kg inden, så er jo tåbeligt at shoppe tøj der forhåbentlig så er for stort når vi rammer sommeren.

Vi havde først tænkt at bo på en campingplads med hytter mellem paris og eurodisney (som også skal besøgs), men prisen er 115 euro pr døgn, og ja vi kan laves mad selv osv, men måske er der nogle som kan foreslå noget billigt hotel i paris som er børnevenligt i forhold til afstand til parker osv. Paris er delvis disney-tur og småsightseeing, da jeg ikke tror Sofia er til det helt vilde, men Notradame skal ses og Eiffeltårnet.. og ellers bare nye sommeren og hygge os.