Velkommen forår?

Ok jeg havde jo ligesom bestemt at det dersens forår kom nu! Og jeg havde bestemt at nu skulle cyklen i brug igen, så trods minus 7 grader da vækkeuret ringede holdt jeg fast både i forår og cykeltur:)
Jeg har fejret fastelavn med 4.a Idag, hyggeligt må jeg sige, de slog sgu tønde ned inden alle fik slået. Bagefter fulgte teammøde og kl 16 slog jeg hul på første aften med skole-hjem samtaler. Veloverstået cyklede jeg hjem igen. Dagen har været god men lang og fyldt med mange forskellige ting.
Ved godt at det der skolelærerjob i manges øjne er en let tjans, jeg er ikke enig, for hvor mange steder er du på fra du træder ind af døren til du går ud, man kan ikke bare lukke døren og tage en stille dag på kontoret:) men jeg vil pt ikke bytte. Men ønsket måske lidt anerkendelse af at en dag på 5 timers undervisning faktisk er at sidestille med en helt alm arbejdsdag for andre og at vi ikke altid har fri kl 13;)
Nu har jeg kastet mig under dynen, måske når jeg et par sider i selskab med Sara Blædel