Hverdag igen…

SÅ er vi igang igen. Det er ok, men trænger i den grad til noget forår… måske det er lige om hjørnet 🙂 jeg håber.

Igår kom Sisse og spiste med ungerne. Pigerne hørte vi ikke meget til, og Elias hyggede bare, mens vi fik sladret og sludret 🙂 Idag ahr jeg været forbi til kaffe hos Sisse 🙂 mere sludder-sladder, we like. Jeg troede så at jeg skulle hente Sofia og på bibliotektet, men på vej hjem ringede Mikael og sagde at han havde lavet en aftale om at hun gik med Mia hjem, det er også ok, men havde glædet mig til en tur på bib, fordi det er længe siden og fordi jeg ikke har tid til det resten af ugen, og næste uge byder på mange aftner med work for mig. Men vi må tage det en anden dag.

Så har jeg iøvrigt fået en tallerkenrække/boghylde op i køkkenet, det var ikke den jeg oprindeligt havde set, men en fra Føtex til 99,- og jeg er ganske tilfreds med resultatet.