Min lille gymnastik mus

Torsdag er gymnastik dag 🙂 we love it… og jeg græder en lille smule indvendig over at der kun er 3 gange tilbage, for shit hvor hun elsker torsdage… Men men men vi slutter men fin opvisning og der kommer (forhåbentlig) nyt hold efter sommeren. Tilgengæld overvejer jeg meget kraftigt at stoppe med musikken næste år. Ikek fordi hun ikke kan li det, men hun er en af de ældste og kan mærke at hun trænger til noget mere, hun kan godt lide sangene og synger med osv, men tror bestemt også hun trænger til noget uden mor. Måske musikken kan komme igen om nogle år, men tror vi holder pause næste år. På tapetet har jeg dog måske noget dans for en lille mus. Hun er jo en lille dansetrold og har tidligere sagt hun gerne ville gå til dans. Nu her efter jeg er begyndt til Zumba i BB-dans kan jeg jo se de små dansepiger, og ærligt der er sgu søde, og tror at Sofia vil elske det big time. Men shit det er dyrt, 2000 + for en sæson, heldigvis kan man prøve det af nogle gange, men efter første måned er det så bindende, men tror vi skal prøve det.

I lørdags fik Peter og Charlotte en lille pige, Asta. vi skal ud og se hende lørdag, og i den anledning er jeg gået igang med et babytæppe 🙂 jeg mangler pt at sy fleece bagside på, håber det falder i god jord 🙂