Lettere brugt

Ferie bortgives til bytte for en helt ny og ubrugt…. eller er det for meget at forlange?? Jeg har eller brugt den godt, ferien altså… og kunne sagtens finde endnu en at bruge lige så godt.. Men når nu det ikke kan være anderledes end at det altså er søndag idag… og derfor mandag, som i hverdags mandag, hvor jeg skal tilbage i den der virkelige verden, ja så er det vel egentlig helt ok alligevel. Jeg har brugt lidt tid idag på lige at finde ud af præcis hvad der skal ske de 6 lektioner jeg skal undervise imorgen, og planen holder vil tiden vise, det sker sjælden, for pludselig får jeg måske en ny ide, og så skal der ske noget andet. Det er ok, når overskuddet er til nye ideer og påfund, og det der er planlagt er lige så ok de dage hvor overskuddet ikke er til det. Jeg er ved at lære at alt ikke altid skal være helt perfekt, måske indimellem, men det er altså kun et job, og vi skal nok nå det vi kan på den tid vi har.

Denne sidste ferie dag er udnyttet på en helt perfekt måde. Sofia havde en legeaftale i formiddags med en fra børnehaven, jeg var med til lidt hyggesluddersladder, det er ikke en familie jeg har snakket så meget med, men vi er i samme fag, så det er jo nemt at finde emner uden at det kun er arbejde vi taler om 🙂 Hjemme igen fik moaren her en lille lur, for igår blev lidt sent til fødselsdag i slangerrup. Sofia var ikke træt, så hun hyggede med tegefilm og far i stuen. kl 15 ankom fam. Høyer til kaffe og fastelavnsboller, og det udviklede sig til aftensmad. Som altid helt igennem hyggeligt og afslappet, og bestemt alt for længe siden. Vil dog sige at jeg godt kunne mærke på Sofia at hun havde fået en del for lidt søvn i nat, hun var temmelig pirlig og der skulle ikke ret meget til før verden væltede, men det er ok, og de fik nogle gode timers leg, trods træt Sofiasmus. Menuen var pizza af den hjemmelavede slags, så selvfølgelig skulle de selv være med til at putte fyld på 🙂 de elsker det, og ærlig så nyder jeg det også. Igår var Maia her og lege inden vi skulle til fødselsdag, så weekenden har bestemt været fyldt med gode venner.

Nu er prinsessen badet og puttet.

Jeg vil nyde den sidste ferieaften med en kop te, en sidste fastelavnsbolle og lidt læsning. Skal egentlig igang med næste bogklub udfordring, som er danske kvindelige forfattere, meeeeen der er lige nogle andre bøger som jeg lige skal snuse lidt til, valget er endnu ikke truffet, men er forhåbentlig igang med en om lidt.