Vinterferie status

Ferien lakker mod enden… jeg kunne ærligt godt tænke mig noget mere, men når det er sagt føler jeg mig ikke snydt. Jeg havde meget få mål i denne ferie og syntes bestemt de er opfyldt. Første mål var at få hygget med Sofia og få fyldt op på den konto, tjek! andet mål var en grundig rengøring efter køkkenbyggeriet, tjek og ellers bare slappe af, tjek tjek… jeg har nydt det og nupper lige weekenden med, lækkert. Mandag er endnu laaaangt væk, så ro på.

I nat sov Sofia hos mormor, bare fordi det var længe siden og det var hyggeligt, jeg kom så kl 10 og hentede både hende og mormor og sammen kørte vi ind til en hyggelig dag hos Oldemor Elly. og trods temmelig kold vejr kom vi alligevel lidt ud på den lille legeplads 🙂 nøj vi trænger til det dersens forår. MU blev der sagt!

Nu er vi igen hjemme, lidt afslapning med palyhouse disney og sofa hygge er vist på sin plads 🙂