Her dufter

Rent og godt 🙂 og det er en ren nydelse… Jeg har gjort rent i 2 dage… ok ikke uafbrudt, men altså jeg gik igang igår med Sofias værelse… 2 timer senere var jeg igennem, men shit der er meget legetøj, og mange små dimser, men alt er nu vasket og rent, skønt endeligt at kunen tage fat i noget uden at det er fyldt emd støv fra køkkenprojektet. Jeg fik ordnet lidt mere mandag, og idag har resten af huset så fået en tur…. nøj her dufter godt af Ajax, det er en dejlig duft som jeg iden grad forbinder med renhed… måske fordi det altid har været det rengøringsmiddel min mor brugte hjemme. Og så er det tilmed blevet svanemærket… we like.

Sådan så der ud… men nu 🙂

Vi har hentet Sofia i Fakse, hvor hun i den grad har hygget og er blevet voldsomt forkælet på den gode måde. Vi fik lækker aftenmad med på vejen, bonus. Nu er prinsessen puttet og der er foldbold i stuen. Jeg følger ikke med, helt bevidst da jeg har en plan om at der skal læses lidt i min bog. Jeg er jo fortsat tilmeldt bogklub udfordringen, og jeg har planer om at gennemføre alle månederne 🙂 pt er der “radiator” der er på programmet, en novellesamlign. Egentlig havde jeg bestilt Bavian som har fået en pris og er meget populær, men den er først nu kommet på mit bibliotek, så om jeg også når at læse den er uvidst, ellers må den vente til en anden gang.

Igår fik vi forresten prøvet running sushi/kinesisk på runnign chopstick i Karlslunde. fik spist lidt for meget, men det var lækkert og bestemt ikke sidst gang vi er der forbi 🙂