Cirkus prinsesse

Min prinsesse har Idag været cirkus prinsesse. De har gennem den sidste måned sunget cirkus sange og øvet meget ihærdigt:) Sofia kunne sangene og glædede sig til Idag hvor hende gruppe skulle vise forestillingen for resten af børnehaven. Det var en meget stolt cirkus prinsesse jeg hentede Idag. Til musik fik vi sunget en masse om heksen og hendes guletænder:)
Kan virkelig mærke at der sker meget på det selvstændige plan for tiden. Hun er bare så god til at lytte og gøre ting både til musik og gymnastik, og jeg bliver altså møg stolt af hende.
Nu er det putte tid for prinsesser både min og dem fra cirkus, for det har været en lang og dejlig dag hvor farfar og Charlotte kom til aftensmad.
I næste uge står den på vibterferie og de to børnehave dage jeg havde planlagt for Sofia er byttet ud med overnatning g hos farfar og charlotte, iden grad er godt bytte og jeg kan stadig få rengjort hytten.