Ferie, ferie, ferie…..

OMG hvor har jeg trængt til denne MEGET velkomne ferie. Og igår da kl var 12.50 var det så endelig tid… JUHUUUU.

Min mor hentede mig på skolen, og så ned efter Fia-musen. Vi skulle nemlig på IKEA-hyggetur. De sidste gange har jo være fyldt med køkken, absolut på den gode måde, men jeg elsker jo alle nipstingene og det at gå rundt bare og ose derinde, og der var der altså ikke tid til oven i køkkendrømmen, men nu skulle det være. Og endnu mere på plussiden så kom Moster også derind… Vi startede med en kopkaffe og kødboller til Sofia og mormor, og herefter gik det løs. Sofia ville ikke i Småland, så hun kom med rundt og kiggede. Vi fik shoppet en masse til mormor og Moster (sidstnævnte var især til arbejdet), men vi fik også lidt selv med.

Bla skulle jeg have nogle knopper til køkkenlågerne (de sidste vitrinelåger er endnu ikke kommet), og nogle hjul til at lave vores vinkasse om til aviskurv, en ide jeg fik efter læsning af en blog, men kan ikke huske hvor 🙂 så skulle der lige nyt farver på gæstebadeværelset og lidt nye farver i køkkenvinduet, for ligesom at understrege at vi altså vil ahve forår NU! blev der sagt. Det var en hyggelig dag, men jeg var godt nok flad da vi avr på vej ud.

Idag er jeg stået op kl 7.15 (hmm Sofia sover gerne til 7-45-8 i hverdagene, så hvorfor ikke nu), men det er en smuk morgen og jeg har gang i vaskemaskinen… og ligeom lidt skal der laves kage, vi skal nemlig ned og fejre Emil i Fakse i aften 🙂 men først er der lige en tur i lufthavnen med farmor og frank for at sige god tur til Thailand….. og måske en starbucks kaffe 🙂