At bruge tid på sig selv…

Er måske ikke det jeg gør aller mest lige pt. Men idag havde jeg tid inde i Greve hudplejecenter til en “facemapping” i deres skinbar (jeps det hedder det). For længe siden fik jeg anbefalet Dermalogica’s produkter. De er uden alle de skadelige stoffer som parabener og allergiframkalende stoffer. Hvilket jo burde være super godt for min hud, jeg kan stort set ikke tåle noget med parfume uden at slå ud med knopper og rødmen. Så nu skulle det være. Især fordi Mette rejser til Dubai lige om lidt og der kan man købe det til noget der er tæt ved -50% we like 🙂 især fordi hun har lovet at købe lidt med hjem for mig. Nå men jeg kom så ind og fik kigget lidt på min hud, og den er (Surprise) sart, hvilket vil sige at jeg som troede den nok var lidt til den fedtede side pga alle de urenheder jeg ahr kømpe med, har brugt alt for skrappe produkter. dog har jeg en del tid brugt matas til sentetiv hud, og det har været ok. Måden deres skinbar fungere på er at man blir vejledt og selv prøver produkterne af. samt får den her facemapping og et skema med hvad de anbefaler… og nu tænker i sikkert at man blir prakket 100 forskellige ting på, man skal bruge HVER dag. men nej. jeg har fået en anbefaling der lyder på 3 basis produkter, en cleanser som er sæbefri til at rense med, en mist (spray) som er ala en skintonic, men som man sparyer på huden og så en fugtgivende creme, evt med en sol”booster” i, men den kan undlades. så fik jeg en anbefaling på en eksfolierende pulver der skummes op med vand og en fugtmaske. dvs 5-6 produkter i alt. og det er jo egentlig også hvad jeg har brugt af div andre forskellige mærker gennem tiden. Jeg endte med at købe sådan et startersæt med renseprodukterne, hvpri der også var noget serum og en repair dims. ved siden af det købte jeg så cremen i alm str og en ny neglelak fra Essie 🙂 dejlig med lidt shopping bare til mig. Og jeg kan klart mærke en forskel på min hud, her til aften var jeg ikke hverken tør eller fedtet i huden, dejligt.

Ellers så er nedtælling til ferie for alvor igang… 3 dage = 10 timer 🙂