Programmet er fyld

Helt til randen. Det er for meget og min krop siger fra. Jeg kender signalerne og lytter så godt jeg kan. Jeg skulle have været på tur med min klasse men DSB roder rundt med nedfaldne ledninger, sms’er om at alt kører med 20 min drift for så i toget at informere om at man skal med en s-bus mellem Solrød og hundige, busser der så ikke kom 🙁 efter 45 kolde min vendte vi posen og drog hjem ad:( æv altså. Tilbage på skolen blev jeg ramt af voldsom hovedpine, måtte droppe et inspirationsmøde på naturskolen jeg ellers havde set frem til og hoppede istedet lige på hoved hjem i seng sov to timer og var klart i bedring. Fikdagens zumbatræning med i programmet fordi det er noget jeg vil og det er noget jeg gør for MIG! Bom. Er nu flad, men på en god måde. Imorgen er der lidt mere luft i dagen. Kan mærke at ting der kokser og større ændringer midt i processen slet ikke dur. Godt at der venter ophold på comwell samt en vinterferie lige om hjørnet. Jeg trænger til optankning i Sofia-kvalitetstid og i det hele taget bare til ro og en Tom kalender!