hvad weekenden har budt på :)

Den er gået stærkt denne gang, og jeg må indrømme at jeg faktisk ikke er helt klar på mandag, overlever fordi der kun er 5 dage til jeg har vinterferie….

Fredag drog jeg afsted på kursus på comwell, lækkert. og har lært en masse om hvad der kan stresse i en travl hverdag, men aller vigtigst har jeg lært at forebygge og stoppe inden den blir skidt (tror i alt fald jeg har lært det). Aftenen bød på lækker mad og vin. jeg var i seng kl 01, og må indrømme at lørdagen var lidt træt, ikke tømmermændstræt, bare træt pga for lidt søvn.

Lørdag var vi også til Gymnastik i Herfølgehallen, hvor den officielle åbning fandt sted, så Sofias hold var lbevet spurgt om de ville vise lidt frem på dagen. meget fint. Bagefter kørte vi til Strøby egede og hjalp Sisse med at få flyttet nogle ting op i den nye lejlighed, som ikke er helt indflytnignsklar, men tæt ved. Vi spiste pizza hjemme ved os, men pigerne legede lystingt.

Dagen idag er brugt på nogle sidste småting i køkkenet. og jeg har bagt lidt rygbrødsboller. jeg forsøgte også med muffinsforme, men det er ikke særligt nemt at få papiret af, så måske man skal bage dem i metalformen uden papir næste gang. Ved 15 tiden kom Susanne og Frank forbi og så køkkenet, og lige viste os hvor de rejser hen om en uge… 16 dage til Thailand… shit jeg er misundelig… især fordi vi nok ikke kommer på noget særligt iår pga køkkenet, og jo jeg er glad for vores køkken, meget glad, men havde jeg haft et valg så have jeg gerne ville på ferie. men når der nu var svamp måtte det jo blive sådan her. og jeg er jo bestemt meget glad for vores køkken 🙂

Mikael er kørt i bio med claus nu, og sofia synger sange i badet… om lidt er det putte tid, og jeg vil falde om i sofaen 🙂 de næste 5 dage skal gå hurtigt, for jeg trænger til ferie.