En kop aften te

Jeg har været i fuld spring All day. Jeg er noget flad og tager sgu hatten af for de mødre (og fædre) der står med hverdagen alene HVER DAG! Jeg fik en håndsrækning hele to gange:) jeg fik et lift hjem, busserne strejkede! Og Sofia blev hentet sammen med mia! Bonus big time. Sofia og mia skulle så l gymnastik og kunne heldigvis køre med op i deres bil. Vel hjemme fik vi ringet og ønsket oldemor Elly tillykke med fødselsdagen, spist rugbrødsmadder i sofaen, badet yndlings prinsessen læst og puttet. Alt det imens Mikael var på job for at tjene til dagen og vejen. Vi har klaret det men mine batterier er flade nu. Jeg har nyt en kop te og det er aften selv om koppen ønsker om en god morgen.
Imorgen skal Sofia en lille smule med mig på job og kl 11 kører vi mod kalvehave for at sige et allersidste farvel til sofias oldemor. Der har jo været bisættelse fra kapellet, men det var først nu min faster Ebba kunne komme hjem fra London ( der var ret lukket pga vejret omkring jul). Så imorgen blir urnen sat ned. Sofia var ikke med i kapellet men vi har snakket meget om det med hende og tænker at det vil være “godt” for hende at være med i morgen, godt forstået på den måde at det er en naturlig ting samt at hun er meget fokuseret på det med at dø og hvad der sker ( shit nogle spørgsmål man får ” Mor når man er gammel og dør og kommer op i himlen, er man så stadig gammel? ” eller ” er der veje oppe i himlen?”)
Vi har snakket om At oldemor er blevet brændt ( det vil Sofia altså ikke når hun blir gammel og skal dø) og at man først kommer i en kiste, men imorgen er det en urne med oldemors aske der blir begravet ( hvortil hun gerne ville vide hvad aske var, godt man har brændeovn).