Zumba

Altså jeg har haft det lidt dobbelt med det dersens zumba. På den ene side ser det vild sjovt ud og ville gerne gå til det, og omvendt syntes jeg det er blevet så hybet at det faktisk var små pinligt at tale om at man skulle til det.

Men nu er det prøvet, sammen med en god kollega, det var SJOVT og er bestemt ikke sidste gang. Tidspunktet er lidt dumt, for onsdag kl 18, efter jeg har været til musik er ikke super velvalgt, men det går og jeg er helt færdig nu 🙂

Bloggen er lidt stille for tiden, det skyldes at det meste af tiden hjemme dels går med køkken, og dels med alt det andet huslige. Jeg glæder mig til mere overskud i hverdagen igen, mere styr på alting og bare mere lys ind i hoved… kom forår kom glad 🙂 jeg venter i længsel på vintergækker og krokus, fugle sang og en skinnende sol 🙂 om lidt venter der en vinterferie…. 2½ uge (ikke fordi jeg tæller særlig meget). Jeg er klar til at tage imod den med kyshånd.. Sofia skal i børnehave et par dage, jeg skal have endevendt hendes værelese (og resten af huset, hvis ikke det er nået inden), der er så støvet alle vegne, og det trænger. Hun vil kede sig møg meget mens jeg støver alt af, så afsted i børnehave til sjov leg mm, så holder vi ferie på fuld blus resten af ugen.