Lys for enden…

Og redningen hedder IKEA 🙂 kommer det mon bag på nogle… nope, jeg elsker den butik, omend jeg også holder af det unikke og specielle så kommer vi altså ikke uden om at IKEA bare levere varen til en billig penge. Jeg har tænkt og grublet en del siden vi opdagede vores lille svampekoloni i går aftes. Jeg/vi havde jo egentlig en drøm om nyt køkken med væltet væg og samtale ø. Måske var den drøm en del skudt over målet, og måske var det alligevel slet ikke det vi egentlig ville. Måske hvis vi havde et pengetræ i haven, men altså vi taler om et projekt der ville koste et sted mellem 100.000-150.000 mindst fordi det ville betyde nyt loft samt nye gulve i stue + køkken…. det er røv mange penge, og der er altså andre drømme jeg heller vil have opfyldt for det beløb… Men altså tilbage til det der IKEA noget. Da Mikael havde fået øjne gik vi igang med at designe vores køkken på hjemmesiden… og incl hvidevarer, emhætte und alles vil vi kunne få et helt nyt køkken for 30.000 kr. Det er jo meget mere inde for rækkevidde, og jeg kan se lyset for enden af den ellers noget dunkle tunel jeg befandt mig i, i morges.

Nu er køkkenet befriet for et styks ødelagt opvaskemaskine, alt opvask er ordnet og sat på plads, om lidt er vores nye seng i orden og alt i alt begynder det hele at lette lidt. at jeg så overvejer at spise ude eller af plastik service indtil en ny opvasker finder vej til os er en anden sag 🙂

Og jeg har fået lidt nyt og forårsagtigt inden for dørene

For lidt siden var Claus forbi og lavede Smoothies til os, mums. Han er hoppet meget med på RAW-food bølge (med måde) og jeg vil altså ikke helt afvide nogle af de ting de har at byde på. Pointen er generelt at maden ikke skal opvarmes og man skal spise aå meget man kan uden forarbejdning. Igen alt med måde, men sådan en drik som vi lige fik mums altså. Indehold til 4 store glas:

  • ½ pose blåbær
  • ½-3/4 L soyadrik med vanillie
  • 1 banan
  • 3-4 dadler uden sten
  • 1 æble uden kernehus
  • evt 10-15 mandler.

Det var guf. og efter jeg er begyndt med Smootheis til hevrdags morgenmad vil den bestemt være på listen over en af dem der ofte vil glide ned 🙂