Forårsfornemmelser…..

Ok måske oge vel tidligt, men altså det er plus grader, og jeg hørte altså en fugl synge da jeg stod op…. at sneen stadig lægger meterhøj visse steder taler vi ikke om. Jeg glæder mig til forår… BIG TIME! Bloggen har fået lidt forårsfarver og nu gik jeg så istå med retsen, jeg kan ikke ALT det tekniske, så at få skiftet billede og få min tekst tilbage det mangter jeg så ikke lige…. men om ikke så længe står Mikael op, så kommer resten 🙂

Jeg tror bestemt jeg er forfulgt af uheld, og nej man skal ikke bare sættet sig og sige “hele verden er imod mig”, men helt ærlig, først løber bambi-junior ind i bilen og smadre den, og i går aftes opdagede vi at vores fantastiske opvaskemaskine åbenbart har spyttet temmelig meget vandt ud i toppen, hvilket betyder at skabene der støder op til har suget ret meget, så meget at det på det ene er gået hele vejen igennem og kan ses på soklen på modsatte side af opvaskemakinen, samt at nederste hylde er helt krakeleret 🙁 der har intet vand været på gulvet så det er kun fordi jeg rydder op i det ene skab at jeg opdager det, væggen bag maskinen ser bestemt ikke god ud men der har stået en varmeblæser på i går aftes så nu må vi se hvad der skal ske. Er bare så træt af det lige nu!