Sne…igen igen igen

Så falder sneen atter over Danmark, eller i alt fald Køgeområdet. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal syntes. For egentlig kan jeg godt lidt at der er sne, og jeg elsker frostgraderne her i vinteren, men altså det var en anelse svært at komme afsted imorges, og der er vådt alle vegne inden for, især oppe i børnehaven. Men det ville der jo også have været hvis det bare var regnvejr, som vi jo ellers plejer at slås med i vinterhalvåret i DK. Måske er den der sne ikke SÅ slem igen, og vi kan jo alle have behov for at sætte farten lidt ned indimellem.

Idag skal Sofia med Mia til gymnastik, der er nemlig rigtig mange som er hoppet fra holdet, så vi fik afvide at der gerne måtte komme venner med. Det er i dag kl 17 og det er uden voksne 🙂 altså mor-far-voksne. måske kan hun få lov at være med indtil de stopper i marts, hvis der er plads, ved i  alt fald at hun ville elske det. Hun taler ofte om den da vi var med der oppe til sådan en “åbent-hus-dag” og har lovet at hun godt måtte gå næste år. jeg håber så at det kan lade sig gøre i forhold til hendes musikhold, da jeg ved hun er meget glad for dette også 🙂

Lige om lidt kalder arbejdet for en kort stund og så er der lidt  forberedelse samt en tid vedr min alergipriktest ved lægen, jeg ser frem til at komme hjem engang i aften, ikke fordi dagen er lang, men bare for hyggens skyld.

Og så gad jeg egentlig godt at jeg skulle sådan et sted hen her i uge 8….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.