jeg har taget hul på udfordringen

Jeg har været forbi biblioteket idag. Alene og med tid til mig selv for en gang skyld 🙂 Jeg skulle hente den bog der skal læses som den første  i bogudfordringen. Valget er faldet på Jan Guillou’s Coq Rouge, som er den aller første bog i serien om Carl Hamilton. Jeg er ikke så godt til det med at springe ind i en serie, selv om de godt kan læses hver for sig, jeg har gjordt det med Jussi Adler-Olsen, men der startede jeg faktisk uden at vide at der fandtes flere bøger i serien om afdeling Q, og nu er der jo fulgt op på det 🙂 Men altså denne bog er fra 1986, så kravet om før 2000 er bestemt opfyldt, og jeg er spændt på den. Jeg har ikke tidligere læst noget af ham, men har fået anbefalet ham og hørt mange rosede ord om ham, og især om serien jeg skal igang med.