At følge med….

Kan måske indimellem være en prøvelse. Det afhænger måske i virkeligheden af hvor man følger med og  hvad der skal følges med i. Jeg følger efterhånden en helt del forskellige blogs her i blogland. Rigtig mange af det handler om kreativitet og familieliv, men også en del om mad og mode. Der er jo i virkeligheden en lille smule ugebladslæsning over det, masser af inspiration og inputs, sjove ideer og ærlige meninger. Et eller andet sted føler jeg at jeg kommer til at kender personerne bag tasterne, ikke 100% langt fra, men en lille smule, så langt som de ønsker at jeg/vi skal kende dem.

Ovre i højre side på bloggen har jeg nu lavet en liste over de blogs jeg følger (de blogs som vel og mærke er åbne for alle, dem jeg følger med kode er ikke skrevet og ej heller koder, for de er jo private). Måske andre kan finde samme inspiration i at læse med, måske ikke, men nu er muligheden der i alt fald.

Vi er startet dagen tidligt idag… hvorfor lægge os sove når vi kunne stå op til ramasjang? Mikael sover endnu, og jeg håber på måske en lille lur engang efter middag. I alt fald starter vi dagen i rolig tempo, lige som vi bedst kan li. Lidt senere skal der ryddes op, der er stadig en del ting i forbindelse med de nye senge, det der køkken og så nøgle andre småting der skal ordnes NU!