Endnu en hjemmedag

Sofia er fortsat feberramt. ÆV 🙁 hun har det ok, og natten er gået rimeligt, men pga feberen vågner hun og er tørstig og hun sveder så hun blir helt våd, så vi har skiftet tøj og hentet vand en del gange i nat. I skrivende stund sidder hun og ser skønheden og udyret, hurra for tegnefilm sådan en dag siger jeg bare.

Igår fik jeg syet en ny hue til Sofia, den er dog ikke helt færdig da jeg manglede pink kantbånd, men det må der rådes bod på idag 🙂 det er nu meget rart at have mit syværelse, eller det er måske nærmere et syhjørne, for der er jo også andre ting i rummet, men det er primært opbevaring af forskellige ting pt. Det er jo så også det eneste ekstra værelse vi har, så ved ikke helt hvor en evt lillesøster eller bror skulle bo, hvis det blir aktuelt. meeen det er vist luksusproblemer 😉 I know.