Feberramt….

Så gik den ikke længere. Syntes ellers vi har været inde en yders god periode og jeg har endnu ikke haft måtte melde mig syg eller barn syg fra job. Men igår fik Sofia feber, det startede allerede i går morges, syntes hun var lige lovlig pivet og de sidste par nætter har været noget rigtig rod, men fik så lige mærket på hende og hun var brænd varm 🙁 Men altså i nogenlunde humør så vi tog på foto-safari med Claus, eller dvs vi prøvede at komme ud på det gamle junkers, men der var lukket så istedet blev det en tur langs Køge havn ned forbi roklubben og endte ude ved helårsbaderne, brrr siger jeg bare til dem der var i vandet. På hjemturen nuppede vi lige Sushi med til frokost, dog ringede Mikael efter en pizza. Hjemme igen var Sofia ret træt og feberen var steget (så måske den der luft alligevel ikke hjalp), men hun fik slappet af i sofaen. Natten er gået så som så, hun har været rigtig meget vågen og drattede selvfølgeligt ud af vires seng midt i nat 🙁 jeg har sovet knapt så meget, men vi kommer igennem dagen er jeg sikker på, godt hjulpet af playhouse disney 🙂

Vi har fået nyt procedure vedr at melde os syge på job, tidligere kunne man sende en sms og så ringe ind inden 12, nu skal vi så ringe mellem 6.45-7.15 hvilket jeg troligt gjorde… i 45 ringede jeg for bare at blive mødt med ” der er ikke kontakt til mobiltelefonen”. 7.30 kunne jeg så ringe på skolen hvor vores fantastiske sekretær var mødt ind. telefonen vi skal ringe på var så glemt her i ferien, det er jo på ingen måde Kristinas (skeretæren) skyld, men hun var sød at tage imod besked… bare ikke godt nok af mine chefer må jeg indrømme. og Sofia vågnede så da jeg havde lagt på, så have stået op 1 time tidligere end jeg havde behøvet og fik så ikke sovet mere. behøver jeg sige at jeg er en smule træt af ting der ikke fungere… ville jo gerne ringe så tidligt som muligt og give besked, men det er jo svært når MAN glemmer at tage L*****  med hjem

Nu står den på hygge i sofaen.