Weekend

Hmm weekenden er nået… og det betyder at min efterårsferie snart er ovre… hvad sker der lige for det?? syntes bestemt ikke jeg er færdig med den, så hit med bare et par dage mere… hvor kan jeg få det? Nå men når det så er sagt, så er weekenden helliget fred og ro. Altså ikke at her har været larm og ballade, men der har været tryk på, især for en ung dame, som har været meget ude, Så her er dømt hjemmetid. Idag kom Thea og legede, og jeg kan altså godt mærke at nogle unge damer er nået “jeg vil altså bestemme”-alderen, hold da op, ikke at de havde mange konflikter, men det er altså anderledes nu end tidligere, det blev nu alligevel til nogle timers god leg og hygge 🙂 så ingen problemer, bare en konstatering af at der altså sker en helt del på selvstændigheds og udviklingsplanet for tiden.

Mikael er kørt til Rasmus for at spille, imens har jeg forvandlet en bøtte snittede grønt til lækker supper med ristet rugbrød og bacon på toppen, mums 🙂 Lige nu ses der playhouse disney inden den står på bad og så er det vist puttetid.

Og så er de indkøbt nye lækre støvler til mig 🙂 fandt et par Ecco som bare sad SÅ godt, så de har nu adresse her hos mig, og jeg tror vi kommer til at tilbringe mange timer samme 🙂