Stille tirsdag

Have næsten hele dagen for mig selv i går. Efter at have afleveret Sofia i Faxe, var det hjem og igang med lidt oprydning/rengøring, så nu er stuen da klaret og der er rimelig ryddeligt i resten af huset, tøjet er vasket og forude idag venter en rengøring af Sofias værelse. det hele blir taget lidt af gangen, da jeg ærligt ikke gider bruge en helt dag (måske mere) i min ferie på det, så lidt af gangen, så når jeg nok det hele.

Efter et par timers endevendelse af huset var det tid for en lille lur, helt mærkeligt ikke at skulle hente Sofia. Men jeg nød det, Bigtime! Efter lur fik jeg hentet Sushi i Køge, og så stod den ellers på “Gossip Girl” (jeps helt og aldeles teenager serie, and I love it), Mikael var på job og først hjemme ved 20.30 tiden, så en helt dag helt i mit egen selskab var slet ikke så dårligt.

Nu kalder den dersens rengøring… og så er der vist lige nogle sko der skal ryddes op i