Bonbonland med hyggeligt selskab

Ferien er i den rgad skudt i gang, og Sofia holder fri hele ugen. Igår stod den på oplevelses tur med to skønne piger, som vi har lært at kende gennem den mødregruppe jeg har på nettet, Katrine og Emma. Destinationen var bonbonland og humøret højt da vi var på vej afsted. Trods ferie og godt vejr (ok koldt, men solen skinnede altså) var der faktisk ikke ret mange mennesker, så vi stod ikke ret meget i kø. Pigerne hyggede sig og vi havde en skøn dag. Vi sluttede med en tur ind i fantasyworld, som jo nu ligger i bonbonland, jeg har aldrig været der, og troede faktisk ikke det var noget særligt, men det er bestemt en tur værd en anden gang, masser af makaniske udstillinger (eventyr, jul, jungle osv), og så var der legepladser til ungerne, vi gik dog hurtig igennem, men kommer igen en anden gang.

Sluttede med at tage et smut ud til næstved storcenter, hvor vi gik i H&M på jagt efter noget kjoleværk til prinsessen, vil ikke sige at hun mangler-mangler, men så alligevel lidt, hun passer jo stadig dem fra pompdelux jeg købte sidste efterår, men det vare nok ikke SÅ længe før de er for små, så lidt i næste størrelse var godt. Helt hyggeligt at kunne tage hende med ud og købe tøj nu, hun valgte også selv kjole + benvarmere, samt nye fe-vinger (de gamle har lidt lege-døden). På vej tilbage var der en “stand” med nameit tøj til billige penge og endnu en kjole kom med hjem til 100,-. Lidt til moaren blev det også til, et nyt stort tørklæde og en sort top fra vila, så mange ting jeg godt gad eje, bla en sød bluse fra vero moda med svaler på, men nu skal efterferie-kiloene altså lige af først….

Idag tager prinsessen på ferie ved farfar til imorgen, så herhjemme står den for mit vedkommende på oprydning og rengøring, NU skal det altså være.  Havde overvejet en lille løbetur, men har ikke været ude den sidste måned, da jeg blir SÅ stakåndet, så nu er der bestilt tid ved lægen, for at finde ud af om en astma lurer bag facaden, eller der er en anden årsag, for godt nok er jeg ikke i perfekt form, men har ikke haft vejrtrækningsproblemer før, så lige nu står den på pause, desværre.