Den der hverdag…..

Ja altså den der hverdag er igang igen, og hold da op jeg skal da vist nok lige vænne mig til det. Og må sige at jeg er så lykkelig over at dette års skema gir mig hele 3 dage hvor jeg ikke møder før efter 9.30… det er luxus. For det med at komme tidligt op er da slet ikke noget for os. eller i alt fald ikke for Sofia. Og sikken meget man liiiiiige skal huske, aftaler der skal laves, møder der skal holdes osv. jo tak velkommen tilbage. Men når det er sagt så er det skønt at være igang igen. jeg har jo fået/overtaget en ny klasse, så 4a er nu en af de 2 klasser jeg underviser i. en stor men sød klasse som jeg glæder mig meget til at lære at kende.

Imorgen skal vi et smut til vores egen ørelæge og have kigget på øret efter den tur med MØB inden ferie. og så er der ellers dømt weekend. Farmor kommer og spiser og på mandag har jeg fri… vi skal nemmerlig over og se U2 spille i Herning. og jeg glæder mig.

nu kalder aftensmaden, som idag består af Sushi hentet af Mikael (han er så smuttet i biffen med gutterne). Sofia spiser spegepølsemad og ser peter pedal, så livet er skønt