Up and running

Hmm indimellem kan det være en udfordring at bo sammen med en it-nørd af de gode slags… eller i alt fald havde ham til at ordne det der tekniske noget bag bloggen… for ak ordnes der en ting et sted kan man altså godt forudse at noget andet formentlig holder op med at virke… men sådan er det nok bare med mange jern i ilden… men altså Claus har fået nyt design på sin fotoblog og Mikael  har hjulpet, men det betød så at min helt hold op med at blive vist,  men nu er den oppe igen 🙂

weekenden er gået med endnu en gang at få fejret Bjarne og hans 60, sikken en fest, Sofia dansede helt til næsten midnat hvor vi havde ryddet lokalet og var på vej hjem. hun flad besvimet om i bilen og sov til næste morgen kl 9.

Nu kalder hverdagen, eller i alt fald sådan halvt. jeg starter idag med lærermøde kl 10-12 og så sensommerfrokost fra ledelsen, mums. så regner med at være hjemme igen først på eftermiddagen. Først onsdag står den på hverdag med børn igen.

Vi er stadig igang med de der ferie billeder, men håber at der snart kan lægges billeder op i fotoalbummet. men altså 1200 billeder skal lige sorteres med meget grov hånd.