Kreta :)

Hold da op en dejlig ferie vi har haft… 14 skønne dage med høj sol, masser af pool og hav-badning og ikke mindst masser af godt selskab og god mad.

Søndag var udrejsedag, og vi skulle først flyve kl 18.40 så havde hele dagen til de sidste pakketing, vask af sengetøj (måske griner du nu, men det var altså MEGET dejligt at komme hjem efter 14 dage til rent sengetøj). Kl 15 kørte vi afsted mod kastrup lufthavn og fik rimelig hurig tjekket ind, Vi fik kigget lidt på butikker, og jeg fik savlet over en lækker lækker Mulberry taske. Vi fik lidt mad og så var det ellers ved at være tid til at gå mod gaten. Flyturen ud tog 3 timer og 15 min og da der er en times forskel var vi i Chania lufthavn lidt over 23 lokaltid. Vores kufferter lod vente en smule på sig, men da de endelig kom var vi hurtig i bussen og så afsted til Gerani, vi var de første der blev sat af, skønt. Alligevel var kl 3.30 før jeg lagde mig i min seng, for der skulle lige flyttes seng rundt og jeg pakkede altså også en smule ud, mens vi lige fald til i vores lejlighed. Vækkeuret ringede så næste morgen, for en lille ung dame skulle op og skrives ind i Bamseklub mellem 9-9.30. Hun var på eftermiddagsholdet dvs fra 14-16, så vi havde masser af tid til badning og få set hotellet osv. Mandagen gik med rent afslapning og bamseklub, en lille lur og så ud og spise om aftenen. vi nuppede buffeten på hotellet, og jeg må så erkende at jeg altså bestemt ikke er til “all inclusive”. vi havde det jo ikke, men det der menneskemylder der var omkring den buffet, både all inclusive gæster og betalende var altså lige en kende for stressende for mig. men på den positvie side var der scene med bamseshow så det var jo godt for Sofia.

Tirsdagen brugte vi igen ved poolen og aftenen blev tilbragt på en skøn strans restaurent som hedder Kvavó som ligger lige inden Plantanias, fantastisk sted, min mor og Bjanrne har spist der før nå¨r de har været på kreta, og vi fik også besøgt dem 6 gange i de 14 dage vi var afsted 🙂 mums det var god mad og super betjening.

Onsdag var udflugts dag for mig og Mikael. Smariakløften var destinationen og afgangstidspunktet var kl 4.50. det var en fantastisk men hård tur. vi var først hjemme kl 21 om aftenen godt flade og trætte, så efter lidt mad takkede vi af og gik i seng. De næste dage var vi en anelse stivbenede og mine tæer var godt medtaget pga vabler. Vi kom dog afsted i badeland (minus min mor og Bjarne) hvilket var en skøn dag med masser af leg. Lørdag tog vi ind til Chania og spiste aftensmad, sikken en dejlig havneby med masser af liv. Søndag fik vi fejret Bjarne, igen på Kvavó og så ventede vi moster og Mias ankomst fra Danmark, vi 3 endte dog med at gå i seng da der var lidt forsinkelser.

Vi havde ellers planlagt en tur til Knossos med Mia, men der var benzin strejke så den må desværre vente til en anden gang. Istedet tog mig og Mikael turen til Chania og sejelde ud på en snorkletur med Captain Nick. dette var fantastisk og lørdag tog vi en længere tur med ham. Torsdag havde vi afsat til tur til Elefanissis stranden, det endte dog med at kun os 3 og moster tog afsted da vi ikke kunne finde benzin til bil nr 2, og efter 2 tiemrs leden var resten af sleskabet mere hooked på poolafslapning. vi 3 havde dog en hyggelig dag og sikken en strand. Ellers har vi egentlig bare hygget os med ture til Chania, gå ture op til Plantanias og spise masser af god mad. Søndag skulle vi så hjem af. vi havde heldigvis kunne beholde vores lejlighed, så vi skulle først være ude kl 19. kl 20.45 blev vi hentet af bussen og ca 00.30 kørte flyet ud på startbanen. Sofia faldt i søvn allerede i lufthaven og sov hele vejen til kastrup, hun var så vågen hjem til herfølge men nuppede så 5 timer mere sammen med os, det var skønt, selv om mandagen alligevel var noget flad.

Nu er vi så småt igang med hverdagen igen. Sofia er i børnehave og nyder det. Mikael er på job, og jeg tar lige den sidste uges afslapning alene herhjemme inden den mandag går løs med møder, sensommer frokost og forberedelse til førsteskoledag som er på næste onsdag.