Home Sweet home

Vi er hjemme efter 14 skønne dage på vidunderlige Kreta… det er bestemt ikke det sidste de har set til mig… Nøj hvor har det været skønt.

Lige pt er vi alle 3 flade. kl 20.55 kørte vores bus fra Caldera Beach hotel hvor vi har haft til huse de sidste 14 dage, kursen var Chania airport. Her var vi mange der skulle tjekkes ind, og på Kreta blir man pænt stille i hold (efter fly) og venter uden for, indtil ens checkin skranke blirledig, så kommer man ind i samlet flok og blir tjekket. Det er så ok mht til varmen kl 21.30 om aftenen, men helle for ikke at stå der kl 12 middag…. Men vi kom ind og på vej til security falder Sofia i søvn i klapvognen, lidt besværligt at skulle have tæpper af og løfte osv for at få hende igennem, men hun sov heldgivis igen på den anden side. kl 00.10 begynde vi boording og flyturen gik uden vanskeligheder, Sofia sov allerede inden vi lettede og vågnede først da vi skulle ud af flyet i kastrup kl 3.00 dansk tid. Vi var helt hjemme i Herfølge kl 4.30 og frygtede at den unge dame ikke ville sove, men vi puttede alle 3 og faldt i søvn igen, og stod først op kl 9.30 så 5 timers søvn til de voksne og afbrudt søvn for lillepigen kan bestemt mærkes her sidst på dagen, men vi tar det med ro og så er det tidlig i seng 🙂

Lover der kommer lidt ferie beretning og billeder, men det blir nok først i morgen når Sofia er i børnehave 🙂