Drømmer om…

Rigtig mange ting, men en af de drømme jeg har handler om at prøve at bo i udlandet, opleve en “fremmed” kultur sådan helt tæt på, og ikke bare på 14 dages ferie, selv om jeg prøver at suge til mig når jeg er afsted.

Jeg misunder lidt mange af dem som tar afsted efter gymnasiet eller efter endt uddannelse. og NEJ jeg fortryder ikke de valg jeg har truffet, for hvad kan man lige bruge fortrydelse til…ikke en hylende fis 😉 Men jeg drømmer om en dag at trække familien op og flyttet os udenlands, ikke for altid, men for en periode. Mange steder har krydset mine tanker, sorige spanien, fortryllende Frankrig, Gudeskønne Grækenland…. ja mulighederne er mange, men et sted jeg blir ved at vende tilbage til er London, et sted jeg fortsat ønsker at besøge igen og igen og igen. Jeg har aldrig haft den store lyst til københavnerlivet, men London trækker i den grad i mig (og med en Faster og Onkel på portobello road er det jo skønt). So far må det blive til ferie ture til den skønne by, men en dag håber jeg at kunne prøve det der storbys liv uden for de danske grænser, måske bare for en periode.

Men lige nu er det fint i Herfølge, trods den silende regn der kommer ned fra oven… og jeg har jo ligesom kun min cykel at komme til og fra job på nu hvor bilen er overgået til Mikael….. måske jeg skulle få skrevet regntøj på ønskelisten 🙂