Mandags træt

Pyha jeg er træt. Mandagen har været lang, måske ikke længere end normalt men ialt fald lang. Vi have møde idag, omkring noget omstrukturering af timer givet til fx ekstra læsning, og fårk hvor er det svært at sige hvad der er godt og hvad der ikke er, generelt vil jeg nok sige at jeg tror det er tid for at se nogle ting på en ny måde, måske er det ikke bedst at bibeholde den lille skole i den store, måske ikke hvis ekstratimerne tilde svage skal lægges anderledes end i dag, måske er en tværsuge ikke godt givet ud hvis vi istedet kan have ekstra timer resten af ugerne og guderne skal vide at de der tværsuger ofte er en smule fustrerende og drænende for en del af os lærer. Men kan jeg tage stilling til alle dusse forslag om fjernelse af noget, omlægning af andet og flytning af noget tredje. Og så lige på en times møde, NEJ!!! Jeg er en aneksr forvirret og fustreret. Fint med bolde i luften og snak med os lærer, men ak meget store tanker på blot en time. Efterfølgende stod den på møde vedr maduge i 7 klasse, jeg var drænet og ikke særlig konstruktiv og måske en anelse gnaven. Så jeg var glad da cyklen endelig kørte mod hjem:) nu siddet jeg med “vindens skygge” Mikael laver hjemmeside med Claus og jeg er lykkelig for at dagen imorgen et fri og kun for mig:)
Torsdag er der forældreeftermiddag i børnehaven vi skal samle skrald gennem ugen i forbindelse med et projekt omkring skrald og affald torsdag kan vi så bytte vores skrald til et træ vi kan plante hvor vi har lyst, syntes det er en rigtig god ide for ungerne og os:)

Iøvrigt er jeg nu igang med 2 løbe uge og jeg nyder det. Indtilnu fungere det med morgenløb kl 6 håber jeg kan blive ved med det

Og så lige et sløret billede af balletprinsessen