Dizzy Mizz Lizzi

Wow en fed koncert og super aften vi havde igår, verdensklasse. Vi startede med pizza hos Peter og Charlotte hvorefter tyren gik mod cph med DSB. Vi ankom til en kb hal med super stemning. Havde ikke kæmpe forventninger til aftenen, håbede på en god aften i godt selskab. Men det blev over alt forventning. Mødte morten fra min gymnasieklasse, super og Camilla jeg kender tilbage fra min kos tur, hende vidste jeg dig var der så mødet var planlagt. Vi var hjemme lidt over midnat efter en helt igennem fantastisk aften. Tænk at et band der er sammen i 4 år og udgiver 2 plader kan holde 15 års pause og så komme tilbage og give 40 koncerter ( incl div festivals) for fulde huse (citat fra Tim C) det er sgu stort! Sofia er nu hentet og vi flader ud i sofaen. Nyder det sidste af weekenden inden hverdagen kalder