Godmorgen.

6.30 det var der sofia mente det var morgen…. Ok det er det jo egentlig også, meeeen gad da godt have sovet lidt mere, heldigvis kan jeg få lidt søvn når mikael står op. Tilgengæld har vi nu haft 3 aftner hvor prinsessen har lagt sig til at sove med det samme. Så det er jo også rart ikke at bruge 1,5 time af sin aften på at gå i pendulfart mellem stue og værelse, og jo jeg kunne lade være at gå derind hele tiden, men problemet er at hun køre sig selv op. Nu får hun afvide at nu er det sove tid og hun ikke skal finde på ting hun skal have hele tiden for nu sidder jeg i stuen og slapper af, det lader hun til at acceptere. Lige nu er der heldigvis “morgenhår” på tv og dunehygge i sofaen. Glæder mig til i aften, koncert med dizzy og nogle dejlige mennesker i selskab. Eneste problem et sko, hvad skal jeg dog tage på, og nej jeg har ikke noget i skabet der er nemlig ryddet ud