Playdate

Idag gik Sofia igen med sara batalue hjem efter børnehave, og jeg hentede hende så kl 16.30. De to tøser leger sammen på godt og ondt forstået at de indimellem blir rigtig meget uvenner og kommer op og toppes, men de er vust lige gode om det så det er fint nok med lidt modspil, må dig sige at jeg syntes det er fint at hun også leger med andre også for at hun ikke blir alene hvis sara natalie en dag er syg. Men hun er altid igang med en leg når jeg henter hende så det bekymre mig nu ikke.
Mikael droppede fodbold og kl 17 kørte vi alle 3 hjem og lavede aftensmad.
Nu har Sofia været i bad og vi hygge med tv i sofaen.
Sofia har de sidste dage tisset enormt meget i bukserne, snakkede lidt med dem om det i børnehaven, idag havde hun fået solcreme på og blev spurt om hun skulle tisse, svaret var nej hvorefter hun tog to skridt og tissede i bukserne, vi oplever lidt det samme herhjemme som om hun er bange for at gå glip af noget og derfor ikke ville gå ud og tisse, lidt træks men det går vel over igen tænker jeg, herhjemme blir hun bedt om at gå ud og tisse og vi fortsætter ikke hvad der nu skal ske før det er gjort. De prøver at gøre lidt det samme i børnehaven, altså hun kan jo glemme det, men lige nu virker det som luft med vilje eller hvordan man skal formulere det.
Men nu er det weekend, så skønt. Sofia skal til farfar imorgen da vi skal til koncert med dizzy mizz lizzy