Mums pandekager

Ok dagen har været lang men solen har skinnet og det er guld værd:) så teods manglende computere til min undervisning, elever der havde glemt gymtøj og en copimaskine der har helt sin egen mening om hvordan tingene skal foregå så har det været en skøn dag. Jeg er nok ikke helt så forblændet i mit job som jeg var for halvandet år siden, jeg er glad for mit job, jeg tror på jeg kan gøre en forskel og jeg tar afsted glad hver morgen, men for halvandet år siden var jeg nok meget mere positiv, tænkte at det var noget af det største og bedste jeg havde oplevet, nu her snart 2 skoleår efter ser jeg tingene som de virkelig er, mangel på bøger, besparelser på besparelser, nedskæringer, fjernelse af ekstra undervisning til de svageste, rummelighed ud over alle grænser, flere børn i klasserne osv, det er den barske virkelighed jeg møder hver dag, det er det kaos jeg navigere mig selv og mine elever igennem med håb om at vi kommer sikkert ud på den anden side, det skal jeg tro på for ellers skal jeg vist findet mig et andet erhverv! Men når det er sagt så elsker jeg stadig mit job, der har været svære tider men jeg kæmpet videre og håber på det bedste, og uanset hvad så er det bare et job, en del af mit liv men ikke hele mit liv!
Men det var lige er sudespring for dagens egentlig indlæg handler jo km pandekager, det blev min lille mus nemmerlig inviteret på af Sara Natalie efter børnehave, sophia Saranatalies mor ringede og spurte om hun måtte tage Sofia med hjem og selvfølgelig måtte hun det jeg kom og op og fik en pandekage med, mums altså. Imorgen skal pigerne lege efter børnehave, skønt altså.
De sidste to aftner er outnungen gået super, så håber stilen fortsætter, måske skyldes det ar vi har droppet tv’et efter maden, måske har det bare været en fase eller noget helt tredje, jeg er egentlig ligeglad hvorfor og bare glad for at hun igen falder hurtig i søvn. Imorgen banker weekenden på døren og vi glæder os