Gadget

Jeg har fået min første løbe-gadget, eller rettere to første:) for er stykke tid siden købte vi en iPod, dels til at Sofia kunne spille på den frem for vores mobiler, dels til musik på hendes værelse. Men det smarte er at man kan få helt de samme programmer som til iphonen, og igår fandt Mikael så et løbeprogram, altså jeg løber jo efter iforms løb5 km program, men var træt af at løbe med Mobilen i hånden med stopur på, for at se hvornår det var tid til løb og hvornår det var tid til at gå, det program kan det at man oplyser længden af intervallerne og så sigerxen stemme walk eller run når det er tid, dobbelt smart er det at man kan høre musik samtidig via iPod-delen. Den anden del af min gadget er et løbe-arm-etui til at sætte iPod’en fast på arnen bens man løber. Nu venter jeg luge 14 dage så skal jeg ned og kigge på løbesko. Og om to måneder venter “alt for damerne” løbet, distancen er 5 km og jeghåber at være klar på at løbe hele vejen:)