Påske slut prut!

Påsken er slut for denne gang, og det er i virkeligheden rigtig godt 🙂 har spist alt for meget mad… altså af den virkelig gode slags, i alt fald gode som i smager super god, men nok knapt så godt for vægten.

Igår var vi hos farfar + familie i Faxe til super lækker mad og idag har vi været ved gudmor Lene til fødselsdag… Lørdag var vi hos familien Lynge på Engen og alle 3 dage har været i hyggeligt selskab og masser af god mad… men jeg er træt nu, 3 dage i træt er nok lige i overkanten, men jeg klare den for imorgen er det fridag, som i min normale fridag, dvs Mikael er på job og jeg kan tulle rundt herhjemme. Sofia holder dog fri endnu en dag, men så blir vi lige helt tanket på på den front. Onsdag når hun er retur i børnehaven er hun ikke længere Mumitrold, næhh nej hun er skab blevet en fjolletrold, og ihh hvor har hun øvet sig i det med fjolleriet her i ferien 🙂 Min lille mus blir større og større (syhh for hun er jo min lille prinsesse, der ikke altid har lyst til at være stor, så hun må være lille lige så længe hun har lyst).

Ferie status: Vi havde store planer, både om at male inde og ude, oprydning og meget mere… men ambitionerne blev nedjusteret i takt med at vi nød ferien, for vi har faktisk ikke nået ret meget af det vi havde troet vi ville. Men vi har malet køkkenet, og vi har slappet af, vi har været sammen med gode venner og familien, og vi har nydt bare at have fri…. jo jo da vi har da også købt drivhus som forhåbentlig kommer snart, så jeg kan komme i gang.

Sofia er nu puttet og Mikael ser film med Claus, jeg selv har planer om en time eller halvanden med en lydbog i ørene, under en strålende sol. Nat nat og nyd resten af denne 2 påskedag 🙂

sofia